Construcció del galliner



El primer pas per a construïr el galliner va ser cercar un lloc, el més adequat possible per a contruïr-lo, i poder-hi fer els diferents corrals amb la major facilitat possible, i a la vegada també dins el mateix recinta poder-hi tenir la gàbia i el menja de les gallines així com tots els altres estris que em puguin fer falta per a l'eleboració del projecte.







Una vegada escollit el lloc on hi contruïria el galliner ( el qual era una antiga soll "lloc on hi ha porcs"), el proxim va ser fer-lo ben net, ja que hi havia moltes herbes.

Seguidament vaig fer un croquis de com podria distribuïr els diferents corrals, i d'aquesta manera també vaig poder començar a agafar mides, per a comprar l'alambra i poder fer-me una idea dels distints materials que necessitaria per  a la construcció del galliner.
Per tant, el primer que vaig construir van ser les quatre casetes amb l'ajuda d'un familiar, i el voltant d'aquests i vaig posar l'alambra.









A la vegada també vaig anar arraglant la gàbia, la qual feia bastant de temps que no utilitzava, fet que va suposar de revisar les bevedores, així com també vaig tenir que fer divisions amb alambtra de cada una de les gàbies per saber exactament de quina gallina era l'ou.









I finalment als corrals els hi vaig posar els ponedors, així com una barra clavada a la paret perquè les gallines de corral tendeixen a dormir en llocs elevats.









Tots els materials utilitzats son en la següent taula amb els seus corresponents preus, amb el preu del menjar de tot l'any i els estris que s'han d'utilitzar per a la contabilitat de la posta d'ous:


MATERIAL DE FABRICACIÓ DELS CORRALS I GÀBIA

UNITAT *PREU TOTAL
8 Varilles de ferro 8*0,400€ 8,80 €
2 Menjadores 2*18,38€ 36,76 €
Blocs 66*1,03€  67.98 €
Sac de ciment 3*4,61 13,83 €
Sac d'arena 12*3,30 39,60 €
Teules 36*1,23 44,28 €
Alambra 1*32,37 32,37 €
Fil de ferro
6,00 €
Tela 15*1,09 16,35 €
Grillets 2*0,75 1,50 €
Candado 1*32,37 3,00 €
Balança 1*23,50 23,50 €
Menjar 268,45 € 268,45€
TOTAL
494,44€


                                                                                            


No hay comentarios:

Publicar un comentario